Kuka täällä häärää?

kipa-2

Moi, mä oon Kirsi.  Tiukkapipoisuuden vastustaja, ja visuaalisuuden ja luovuuden puolestapuhuja. Graafinen suunnittelija ja hullu kissanainen.

Valmistuin media-assistentiksi joulukuussa 2010 – siis yli 10 vuotta sitten. Hui! Valmistumiseni jälkeen olen itse pönkittänyt osaamistani opiskelemalla luppoaikana lisää minkä ehdin.

Työssäni rakastan eniten erilaisia taittotöitä, ilmesuunnittelua ja kuvien käsittelyä. Innostun erilaisista tyyleistä, ja tavoitteenani on haalia portfoliooni laidasta laitaan mahdollisimman erityylisiä töitä. Toimin myös vapaaehtoisena graafisena suunnittelijana Kissojen suojelu KISU ry:llä. Päivääni piristää myös omien rescue-kissojeni Rambon ja Lunan toilailut.

Inspiroidun uuden oppimisesta, sopivista haasteista ja siitä, että asiakas on itsekin innostunut omasta jutustaan. Missioni on tehdä aina ammattitaitoista jälkeä, ja kehittyä edelleen.

Työpäivien aikana juon ämpäritolkulla kahvia, ja laulan kanssaeläjien riemuksi mukana, jos radiosta sattuu tulemaan hyvä biisi.  Ajatteleminen ennen suun avaamista ei ole taito, jonka hallitsen, vaan välillä onnistun möläyttelemään mitä omituisempia sammakoita. 

Tykkään siitä, että työpäivät ovat vaihtelevia, ja sopivan flown iskiessä saatan istua toimistolla yömyöhään. 

Parasta vapaa-aikana on lauluharrastus, jonka aloitin jo 12-vuotiaana. Musiikki on minulle tärkeintä elämässä, ja soittolistalta löytyy kaikenlaista musiikkia klassisen ja death metallin väliltä. 

Rakastan eläimiä, luontoa, hyviä kirjoja, kökköleffoja, kesää, kirkkaita värejä ja matkustelua.